ayuh bawa pulang title juara ke MALAYSIA

Wednesday, December 29, 2010 Posted by rms
Blog Widget by LinkWithinharapan demi harapan disuarakan peminat skuad harimau malaya agar menggenggam title piala aff suzuki cup 2010 dan bawanya pulang ke Malaysia. Malaysia tidak pernah menjuarai kejohanan ini sejak ia dipertandingkan. so, inilah peluang keemasan yang ditunggu-tunggu dan janganlah biar ia terlepas begitu sahaja. berbagai-bagai ugutan, caci maki dan tohmahan kepada Malaysia dilakukan oleh indonesia yang tak kenang budi. dasar noob, tidak boleh terima kekalahan. isu laser itu memang x boleh diketengahkan kerana indonesia juga menggunakan laser ketika melawan Malaysia dan philipina.

27 juta rakyat Malaysia tidak sabar menunggu piala aff suzuki cup ke malaysia. walaupon kejohanan ini tidaklah setaraf asian cup or world cup tapi juara itu perlu bagi Malaysia untuk menaikkan kembali nama Malaysia yang semakin lama semakin jatuh di mata peminat bola sepak.

bagi aku, malam ni main diffensive pon tak apa. biar safee sali sorang ja berkampung kat kawasan indonesia. biarlah game tak cantik janji dapat mengecapi nikmat sang juara. ayuh MALAYSIA. gegarkan stadium bung karno. cahayakan Malaysia dengan kilauan piala aff suzuki. haha..

GOOD LUCK MALAYSIAsubscribe to RMS rss feeds

Post a Comment